Toldtarif |
|
Varebeskrivelse |
|
Tarifmæssig told |
21.09.2017 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
0201 10 00 |
10 - 99 |
Udgår og erstattes af: |
|
|
0201 10 00 |
|
- Hele og halve kroppe: |
|
|
|
|
- - Af høj kvalitet: |
|
|
|
21 |
- - - Af bisonokse |
|
12,8% + 1,768 € pr kg |
|
29 |
- - - Andre varer |
|
12,8% + 1,768 € pr kg |
|
|
- - I andre tilfælde: |
|
|
|
|
- - - Hele kroppe af vægt 180 kg og derover, men ikke over 300 kg, samt halve kroppe af vægt 90 kg og derover, men ikke over 150 kg, med svag forbening af brusken (især ved skambensforbindelsen og ved torntappene), med lyserødt kød og fint struktureret, hvidt til lysegult fedt: |
|
|
|
92 |
- - - - Af bisonokse |
|
12,8% + 1,768 € pr kg |
|
94 |
- - - - Andre varer |
|
12,8% + 1,768 € pr kg |
|
|
- - - Andre varer: |
|
|
|
97 |
- - - - Af bisonokse |
|
12,8% + 1,768 € pr kg |
|
98 |
- - - - Andre varer |
|
12,8% + 1,768 € pr kg |
|
|
|
|
|
0201 20 20 |
10 - 99 |
Udgår og erstattes af: |
|
|
0201 20 20 |
|
- - "Quartiers compensés": |
|
|
|
|
- - - Af høj kvalitet: |
|
|
|
21 |
- - - - Af bisonokse |
|
12,8% + 1,768 € pr kg |
|
29 |
- - - - Andre varer |
|
12,8% + 1,768 € pr kg |
|
|
- - - I andre tilfælde: |
|
|
|
|
- - - - "Quartiers compensés" af vægt 90 kg og derover, men ikke over 150 kg, med svag forbening af brusken (især ved skambensforbindelsen og ved torntappene), med lyserødt kød og fint struktureret, hvidt til lysegult fedt: |
|
|
|
92 |
- - - - - Af bisonokse |
|
12,8% + 1,768 € pr kg |
|
94 |
- - - - - Andre varer |
|
12,8% + 1,768 € pr kg |
|
|
- - - - Andre varer: |
|
|
|
97 |
- - - - - Af bisonokse |
|
12,8% + 1,768 € pr kg |
|
98 |
- - - - - Andre varer |
|
12,8% + 1,768 € pr kg |
|
|
|
|
|
0201 20 30 |
10-99 |
Udgår og erstattes af: |
|
|
0201 20 30 |
|
- - Forfjerdinger, sammenhængende eller adskilte |
|
|
|
|
- - - Af høj kvalitet: |
|
|
|
21 |
- - - - Af bisonokse |
|
12,8% + 1,414 € pr kg |
|
29 |
- - - - Andre varer |
|
12,8% + 1,414 € pr kg |
|
|
- - - I andre tilfælde: |
|
|
|
|
- - - - Forfjerdinger, adskilte, af vægt 45 kg og derover, men ikke over 75 kg, med svag forbening af brusken (især på torntappene), med lyserødt kød og fint struktureret, hvidt til lysegult fedt: |
|
|
|
92 |
- - - - - Af bisonokse |
|
12,8% + 1,414 € pr kg |
|
94 |
- - - - - Andre varer |
|
12,8% + 1,414 € pr kg |
|
|
- - - - Andre varer: |
|
|
|
97 |
- - - - - Af bisonokse |
|
12,8% + 1,414 € pr kg |
|
98 |
- - - - - Andre varer |
|
12,8% + 1,414 € pr kg |
|
|
|
|
|
0201 20 50 |
10-99 |
Udgår og erstattes af: |
|
|
0201 20 50 |
|
- - Bagfjerdinger, sammenhængende eller adskilte: |
|
|
|
|
- - - Af høj kvalitet: |
|
|
|
21 |
- - - - Af bisonokse |
|
12,8% + 2,122 € pr kg |
|
29 |
- - - - Andre varer |
|
12,8% + 2,122 € pr kg |
|
|
- - - I andre tilfælde: |
|
|
|
|
- - - - Bagfjerdinger, adskilte, af vægt 45 kg og derover, men ikke over 75 kg, for såkaldte "pistoler" dog af vægt 38 kg og derover, men ikke over 68 kg, med svag forbening af brusken (især på torntappene), med lyserødt kød og fint struktureret, hvidt til lysegult fedt: |
|
|
|
92 |
- - - - - Af bisonokse |
|
12,8% + 2,122 € pr kg |
|
94 |
- - - - - Andre varer |
|
12,8% + 2,122 € pr kg |
|
|
- - - - Andre varer: |
|
|
|
97 |
- - - - - Af bisonokse |
|
12,8% + 2,122 € pr kg |
|
98 |
- - - - - Andre varer |
|
12,8% + 2,122 € pr kg |
|
|
|
|
|
0201 20 90 |
10-90 |
Udgår og erstattes af: |
|
|
0201 20 90 |
|
- - Andre varer: |
|
|
|
|
- - - Af høj kvalitet: |
|
|
|
11 |
- - - - Af bisonokse |
|
12,8% + 2,652 € pr kg |
|
15 |
- - - - I andre tilfælde |
|
12,8% + 2,652 € pr kg |
|
|
- - - I andre tilfælde: |
|
|
|
91 |
- - - - Af bisonokse |
|
12,8% + 2,652 € pr kg |
|
99 |
- - - - I andre tilfælde |
|
12,8% + 2,652 € pr kg |
|
|
|
|
|
0201 30 00 |
10-90 |
Udgår og erstattes af: |
|
|
0201 30 00 |
|
- Udbenet kød: |
|
|
|
|
- - Af høj kvalitet: |
|
|
|
31 |
- - - Af bisonokse |
|
12,8% + 3,034 € pr kg |
|
39 |
- - - I andre tilfælde |
|
12,8% + 3,034 € pr kg |
|
|
- - I andre tilfælde: |
|
|
|
|
- - - Bøffelkød: |
|
|
|
41 |
- - - - Af bisonokse |
|
12,8% + 3,034 € pr kg |
|
49 |
- - - - I andre tilfælde |
|
12,8% + 3,034 € pr kg |
|
|
|
|
|
0202 10 00 |
10-90 |
Udgår og erstattes af: |
|
|
0202 10 00 |
|
- Hele og halve kroppe: |
|
|
|
|
- - Af høj kvalitet: |
|
|
|
11 |
- - - Af bisonokse |
|
12,8% + 1,768 € pr kg |
|
15 |
- - - I andre tilfælde |
|
12,8% + 1,768 € pr kg |
|
|
- - I andre tilfælde: |
|
|
|
91 |
- - - Af bisonokse |
|
12,8% + 1,768 € pr kg |
|
99 |
- - - I andre tilfælde |
|
12,8% + 1,768 € pr kg |
|
|
|
|
|
0202 20 10 |
10-90 |
Udgår og erstattes af: |
|
|
0202 20 10 |
|
- - "Quartiers compensés": |
|
|
|
|
- - - Af høj kvalitet: |
|
|
|
11 |
- - - - Af bisonokse |
|
12,8% + 1,768 € pr kg |
|
15 |
- - - - I andre tilfælde |
|
12,8% + 1,768 € pr kg |
|
|
- - - I andre tilfælde: |
|
|
|
91 |
- - - - Af bisonokse |
|
12,8% + 1,768 € pr kg |
|
99 |
- - - - I andre tilfælde |
|
12,8% + 1,768 € pr kg |
|
|
|
|
|
0202 20 30 |
10-99 |
Udgår og erstattes af: |
|
|
0202 20 30 |
|
- - Forfjerdinger, sammenhængende eller adskilte: |
|
|
|
|
- - - Af høj kvalitet: |
|
|
|
11 |
- - - - Af bisonokse |
|
12,8% + 1,414 € pr kg |
|
15 |
- - - - I andre tilfælde |
|
12,8% + 1,414 € pr kg |
|
|
- - - I andre tilfælde: |
|
|
|
|
- - - - Bestemt til forarbejdning: |
|
|
|
|
- - - - - Til forarbejdning af varer henhørende under underpos. 1602 10, 1602 50 31 eller 1602 50 95 der ikke indeholder andet kød end kød af hornkvæg, og som har et kollagen/protein-forhold på højst 0,45 og mindst består af 20 vægtprocent magert kød (eksklusive slagteraffald og fedt), hvor kød og gelé udgør mindst 85% af den samlede vægt; produktet skal underkastes en varmebehandling, der er tilstrækkelig til at sikre kødproteinets koagulering i hele produktet, som derfor ikke må vise spor af rødlig væske på snittefladen, når produktet gennemskæres langs en linie, der går gennem det tykkeste sted (A-produkter): |
|
|
|
81 |
- - - - - - Af bisonokse |
|
12,8% + 1,414 € pr kg |
|
82 |
- - - - - - I andre tilfælde |
|
12,8% + 1,414 € pr kg |
|
|
- - - - - Til forarbejdning af andre varer end varer henhørende under underpos. ex 0210 20, 0210 99 51, 0210 99 90, 1602 50 10 og 1602 90 61 (B-produkter): |
|
|
|
83 |
- - - - - - Af bisonokse |
|
12,8% + 1,414 € pr kg |
|
84 |
- - - - - - I andre tilfælde |
|
12,8% + 1,414 € pr kg |
|
|
- - - - - I andre tilfælde: |
|
|
|
85 |
- - - - - - Af bisonokse |
|
12,8% + 1,414 € pr kg |
|
86 |
- - - - - - I andre tilfælde |
|
12,8% + 1,414 € pr kg |
|
|
- - - - I andre tilfælde: |
|
|
|
87 |
- - - - - Af bisonokse |
|
12,8% + 1,414 € pr kg |
|
88 |
- - - - - I andre tilfælde |
|
12,8% + 1,414 € pr kg |
|
|
|
|
|
0202 20 50 |
10-90 |
Udgår og erstattes af: |
|
|
0202 20 50 |
|
- - Bagfjerdinger, sammenhængende eller adskilte: |
|
|
|
|
- - - Af høj kvalitet: |
|
|
|
11 |
- - - - Af bisonokse |
|
12,8% + 2,211 € pr kg |
|
15 |
- - - - I andre tilfælde |
|
12,8% + 2,211 € pr kg |
|
|
- - - I andre tilfælde: |
|
|
|
91 |
- - - - Af bisonokse |
|
12,8% + 2,211 € pr kg |
|
99 |
- - - - I andre tilfælde |
|
12,8% + 2,211 € pr kg |
|
|
|
|
|
0202 20 90 |
10-90 |
Udgår og erstattes af: |
|
|
0202 20 90 |
|
- - Andre varer: |
|
|
|
|
- - - Af høj kvalitet: |
|
|
|
11 |
- - - - Af bisonokse |
|
12,8% + 2,653 € pr kg |
|
15 |
- - - - I andre tilfælde |
|
12,8% + 2,653 € pr kg |
|
|
- - - I andre tilfælde: |
|
|
|
91 |
- - - - Af bisonokse |
|
12,8% + 2,653 € pr kg |
|
99 |
- - - - I andre tilfælde |
|
12,8% + 2,653 € pr kg |
|
|
|
|
|
0202 30 10 |
10-99 |
Udgår og erstattes af: |
|
|
0202 30 10 |
|
- - Forfjerdinger, hele eller opskåret i højst 5 stykker, frosset i en enkelt blok; "quartiers compensés", frosset i to blokke, den ene bestående af forfjerdingen hel eller opskåret i højst 5 stykker og den anden af bagfjerdingen (uden mørbrad) i ét stykke |
|
|
|
|
- - - Af høj kvalitet: |
|
|
|
11 |
- - - - Af bisonokse |
|
12,8% + 2,211 € pr kg |
|
15 |
- - - - I andre tilfælde |
|
12,8% + 2,211 € pr kg |
|
|
- - - I andre tilfælde: |
|
|
|
|
- - - - Bestemt til forarbejdning: |
|
|
|
|
- - - - - Til forarbejdning af varer henhørende under underpos. 1602 10, 1602 50 31 eller 1602 50 95 der ikke indeholder andet kød af hornkvæg, og som har et kollagen/protein-forhold på højst 0,45 og mindst består af 20 vægtprocent magert kød (eksklusive slagteraffald og fedt), hvor kød og gelé udgør mindst 85% af den samlede vægt; produktet skal underkastes en varmebehandling, der er tilstrækkelig til at sikre kødproteinets koagulering i hele produktet, som derfor ikke må vise spor af rødlig væske på snittefladen, når produktet gennemskæres langs en linie, der går gennem det tykkeste sted (A-produkter) |
|
|
|
81 |
- - - - - - Af bisonokse |
|
12,8% + 2,211 € pr kg |
|
82 |
- - - - - - I andre tilfælde |
|
12,8% + 2,211 € pr kg |
|
|
- - - - - Til forarbejdning af andre varer end varer henhørende under underpos. ex 0210 20, 0210 99 51, 0210 99 90, 1602 50 10 og 1602 90 61 (B-produkter) |
|
|
|
83 |
- - - - - - Af bisonokse |
|
12,8% + 2,211 € pr kg |
|
84 |
- - - - - - I andre tilfælde |
|
12,8% + 2,211 € pr kg |
|
|
- - - - - I andre tilfælde: |
|
|
|
85 |
- - - - - - Af bisonokse |
|
12,8% + 2,211 € pr kg |
|
86 |
- - - - - - I andre tilfælde |
|
12,8% + 2,211 € pr kg |
|
|
- - - - I andre tilfælde: |
|
|
|
87 |
- - - - - Af bisonokse |
|
12,8% + 2,211 € pr kg |
|
88 |
- - - - - I andre tilfælde |
|
12,8% + 2,211 € pr kg |
|
|
|
|
|
0202 30 50 |
10-99 |
Udgår og erstattes af: |
|
|
0202 30 50 |
|
- - Udskæringer benævnt "crop", "chuck and blade" og "brisket": |
|
|
|
|
- - - Af høj kvalitet: |
|
|
|
11 |
- - - - Af bisonokse |
|
12,8% + 2,211 € pr kg |
|
15 |
- - - - I andre tilfælde |
|
12,8% + 2,211 € pr kg |
|
|
- - - I andre tilfælde: |
|
|
|
|
- - - - Bestemt til forarbejdning: |
|
|
|
|
- - - - - Til forarbejdning af varer henhørende under underpos. 1602 10, 1602 50 31 eller 1602 50 95 der ikke indeholder andet kød af hornkvæg, og som har et kollagen/protein-forhold på højst 0,45 og mindst består af 20 vægtprocent magert kød (eksklusive slagteraffald og fedt), hvor kød og gelé udgør mindst 85% af den samlede vægt; produktet skal underkastes en varmebehandling, der er tilstrækkelig til at sikre kødproteinets koagulering i hele produktet, som derfor ikke må vise spor af rødlig væske på snittefladen, når produktet gennemskæres langs en linie, der går gennem det tykkeste sted (A-produkter) |
|
|
|
81 |
- - - - - - Af bisonokse |
|
12,8% + 2,211 € pr kg |
|
82 |
- - - - - - I andre tilfælde |
|
12,8% + 2,211 € pr kg |
|
|
- - - - - Til forarbejdning af andre varer end varer henhørende under underpos. ex 0210 20, 0210 99 51, 0210 99 90, 1602 50 10 og 1602 90 61 (B-produkter) |
|
|
|
83 |
- - - - - - Af bisonokse |
|
12,8% + 2,211 € pr kg |
|
84 |
- - - - - - I andre tilfælde |
|
12,8% + 2,211 € pr kg |
|
|
- - - - - I andre tilfælde: |
|
|
|
85 |
- - - - - - Af bisonokse |
|
12,8% + 2,211 € pr kg |
|
86 |
- - - - - - I andre tilfælde |
|
12,8% + 2,211 € pr kg |
|
|
- - - - I andre tilfælde: |
|
|
|
87 |
- - - - - Af bisonokse |
|
12,8% + 2,211 € pr kg |
|
88 |
- - - - - I andre tilfælde |
|
12,8% + 2,211 € pr kg |
|
|
|
|
|
0202 30 90 |
10-90 |
Udgår og erstattes af: |
|
|
0202 30 90 |
|
- - Andre varer: |
|
|
|
|
- - - Af høj kvalitet: |
|
|
|
11 |
- - - - Af bisonokse |
|
12,8% + 3,041 € pr kg |
|
15 |
- - - - I andre tilfælde |
|
12,8% + 3,041 € pr kg |
|
|
- - - I andre tilfælde: |
|
|
|
|
- - - - Bøffelkød: |
|
|
|
|
- - - - - Bestemt til forarbejdning: |
|
|
|
|
- - - - - - Til forarbejdning af varer henhørende under underpos. 1602 10, 1602 50 31 eller 1602 50 95 der ikke indeholder andet kød af hornkvæg, og som har et kollagen/protein-forhold på højst 0,45 og mindst består af 20 vægtprocent magert kød (eksklusive slagteraffald og fedt), hvor kød og gelé udgør mindst 85% af den samlede vægt; produktet skal underkastes en varmebehandling, der er tilstrækkelig til at sikre kødproteinets koagulering i hele produktet, som derfor ikke må vise spor af rødlig væske på snittefladen, når produktet gennemskæres langs en linie, der går gennem det tykkeste sted (A-produkter) |
|
|
|
41 |
- - - - - - - Af bisonokse |
|
12,8% + 3,041 € pr kg |
|
42 |
- - - - - - - I andre tilfælde |
|
12,8% + 3,041 € pr kg |
|
|
- - - - - - Til forarbejdning af andre varer end varer henhørende under underpos. ex 0210 20, 0210 99 51, 0210 99 90, 1602 50 10 og 1602 90 61 (B-produkter) |
|
|
|
43 |
- - - - - - - Af bisonokse |
|
12,8% + 3,041 € pr kg |
|
44 |
- - - - - - - I andre tilfælde |
|
12,8% + 3,041 € pr kg |
|
|
- - - - - - I andre tilfælde: |
|
|
|
45 |
- - - - - - - Af bisonokse |
|
12,8% + 3,041 € pr kg |
|
46 |
- - - - - - - I andre tilfælde |
|
12,8% + 3,041 € pr kg |
|
|
- - - - - I andre tilfælde: |
|
|
|
47 |
- - - - - - Af bisonokse |
|
12,8% + 3,041 € pr kg |
|
48 |
- - - - - - I andre tilfælde |
|
12,8% + 3,041 € pr kg |
|
|
- - - - Andre varer: |
|
|
|
|
- - - - - Bestemt til forarbejdning: |
|
|
|
70 |
- - - - - - Til forarbejdning af varer henhørende under underpos. 1602 10, 1602 50 31 eller 1602 50 95 der ikke indeholder andet kød af hornkvæg, og som har et kollagen/protein-forhold på højst 0,45 og mindst består af 20 vægtprocent magert kød (eksklusive slagteraffald og fedt), hvor kød og gelé udgør mindst 85% af den samlede vægt; produktet skal underkastes en varmebehandling, der er tilstrækkelig til at sikre kødproteinets koagulering i hele produktet, som derfor ikke må vise spor af rødlig væske på snittefladen, når produktet gennemskæres langs en linie, der går gennem det tykkeste sted (A-produkter) |
|
12,8% + 3,041 € pr kg |
|
75 |
- - - - - - Til forarbejdning af andre varer end varer henhørende under underpos. ex 0210 20, 0210 99 51, 0210 99 90, 1602 50 10 og 1602 90 61 (B-produkter) |
|
12,8% + 3,041 € pr kg |
|
80 |
- - - - - - Andre varer |
|
12,8% + 3,041 € pr kg |
|
90 |
- - - - - Andre varer |
|
12,8% + 3,041 € pr kg |
|
|
|
|
|
0206 10 95 |
10-90 |
Udgår og erstattes af: |
|
|
0206 10 95 |
|
- - - Nyretap og mellemgulv: |
|
|
|
|
- - - - Af høj kvalitet: |
|
|
|
11 |
- - - - - Af bisonokse |
|
12,8% + 3,034 € pr kg |
|
15 |
- - - - - I andre tilfælde |
|
12,8% + 3,034 € pr kg |
|
|
- - - - I andre tilfælde |
|
|
|
91 |
- - - - - Af bisonokse |
|
12,8% + 3,034 € pr kg |
|
99 |
- - - - - I andre tilfælde |
|
12,8% + 3,034 € pr kg |
|
|
|
|
|
0206 29 91 |
10-99 |
Udgår og erstattes af: |
|
|
0206 29 91 |
|
- - - - Nyretap og mellemgulv: |
|
|
|
|
- - - - - Af høj kvalitet: |
|
|
|
|
- - - - - - Mellemgulv, hele: |
|
|
|
11 |
- - - - - - - Af bisonokse |
|
12,8% + 3,041 € pr kg |
|
15 |
- - - - - - - I andre tilfælde |
|
12,8% + 3,041 € pr kg |
|
|
- - - - - - Andre varer: |
|
|
|
21 |
- - - - - - - Af bisonokse |
|
12,8% + 3,041 € pr kg |
|
29 |
- - - - - - - Andre varer |
|
12,8% + 3,041 € pr kg |
|
|
- - - - - I andre tilfælde: |
|
|
|
|
- - - - - - Mellemgulv, hele: |
|
|
|
|
- - - - - - - Bestemt til forarbejdning: |
|
|
|
|
- - - - - - - - Til forarbejdning af varer henhørende under underpos. 1602 10, 1602 50 31 eller 1602 50 95 der ikke indeholder andet kød af hornkvæg, og som har et kollagen/protein-forhold på højst 0,45 og mindst består af 20 vægtprocent magert kød (eksklusive slagteraffald og fedt), hvor kød og gelé udgør mindst 85% af den samlede vægt; produktet skal underkastes en varmebehandling, der er tilstrækkelig til at sikre kødproteinets koagulering i hele produktet, som derfor ikke må vise spor af rødlig væske på snittefladen, når produktet gennemskæres langs en linie, der går gennem det tykkeste sted (A-produkter) |
|
|
|
33 |
- - - - - - - - - Af bisonokse |
|
12,8% + 3,041 € pr kg |
|
36 |
- - - - - - - - - I andre tilfælde |
|
12,8% + 3,041 € pr kg |
|
|
- - - - - - - - Til forarbejdning af andre varer end varer henhørende under underpos. ex 0210 20, 0210 99 51, 0210 99 90, 1602 50 10 og 1602 90 61 (B-produkter) |
|
|
|
37 |
- - - - - - - - - Af bisonokse |
|
12,8% + 3,041 € pr kg |
|
38 |
- - - - - - - - - Andre varer |
|
12,8% + 3,041 € pr kg |
|
|
- - - - - - - Andre varer: |
|
|
|
44 |
- - - - - - - - Af bisonokse |
|
12,8% + 3,041 € pr kg |
|
45 |
- - - - - - - - Andre varer |
|
12,8% + 3,041 € pr kg |
|
|
- - - - - - Andre varer: |
|
|
|
|
- - - - - - - Bestemt til forarbejdning: |
|
|
|
|
- - - - - - - - Til forarbejdning af varer henhørende under underpos. 1602 10, 1602 50 31 eller 1602 50 95 der ikke indeholder andet kød af hornkvæg, og som har et kollagen/protein-forhold på højst 0,45 og mindst består af 20 vægtprocent magert kød (eksklusive slagteraffald og fedt), hvor kød og gelé udgør mindst 85% af den samlede vægt; produktet skal underkastes en varmebehandling, der er tilstrækkelig til at sikre kødproteinets koagulering i hele produktet, som derfor ikke må vise spor af rødlig væske på snittefladen, når produktet gennemskæres langs en linie, der går gennem det tykkeste sted (A-produkter) |
|
|
|
51 |
- - - - - - - - - Af bisonokse |
|
12,8% + 3,041 € pr kg |
|
59 |
- - - - - - - - - Andre varer |
|
12,8% + 3,041 € pr kg |
|
|
- - - - - - - - Til forarbejdning af andre varer end varer henhørende under underpos. ex 0210 20, 0210 99 51, 0210 99 90, 1602 50 10 og 1602 90 61 (B-produkter) |
|
|
|
61 |
- - - - - - - - - Af bisonokse |
|
12,8% + 3,041 € pr kg |
|
69 |
- - - - - - - - - Andre varer |
|
12,8% + 3,041 € pr kg |
|
|
- - - - - - - I andre tilfælde: |
|
|
|
91 |
- - - - - - - - Af bisonokse |
|
12,8% + 3,041 € pr kg |
|
99 |
- - - - - - - - I andre tilfælde |
|
12,8% + 3,041 € pr kg |