Toldtarif |
|
Varebeskrivelse |
|
Tarifmæssig told |
18.11.2019 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
3824 99 92 |
24 |
- - - - - - - 4-(1,1,3,3-tetramethylbutyl) phenol |
|
6,5% |
3824 99 92 |
34 |
- - - - - - - 4-Nonylphenol, forgrenet og lineær, ethoxyleret |
|
6,5% |
|
|
|
|
|
3907 20 20 |
45 |
- - - - 4-(1,1,3,3-tetramethylbutyl) phenol |
|
6,5% |
3907 20 20 |
55 |
- - - - 4-Nonylphenol, forgrenet og lineær, ethoxyleret |
|
6,5% |
|
|
|
|
|
21.11.2019 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
1601 00 10 |
11-99 |
Ændres til: |
|
|
1601 00 10 |
|
- Varer af lever: |
|
|
|
|
- - Fra dyr under position 0101-0104, undtagen vildsvin: |
|
|
|
|
- - - Pølser: |
|
|
|
11 |
- - - - Tørrede pølser af kyllingekød, svinekød og fersk lever |
|
15,4% |
|
15 |
- - - - Andre varer |
|
15,4% |
|
19 |
- - - Andre varer |
|
15,4% |
|
|
- - Andre varer: |
|
|
|
|
- - - Pølser: |
|
|
|
91 |
- - - - Tørrede pølser af kyllingekød, svinekød og fersk lever |
|
15,4% |
|
95 |
- - - - Andre varer |
|
15,4% |
|
99 |
- - - Andre varer |
|
15,4% |
|
|
|
|
|
1601 00 91 |
10-90 |
Ændres til: |
|
|
1601 00 91 |
|
- Andre varer: |
|
|
|
|
- - Tørrede pølser og smørepølser, ikke kogt, stegt eller på lignende måde tilberedt: |
|
|
|
05 |
- - - Tørrede pølser af kyllingekød, svinekød og fersk lever |
|
1,494 € pr kg |
|
|
- - - Andre varer: |
|
|
|
10 |
- - - - Fra dyr under position 0101-0104, undtagen vildsvin |
|
1,494 € pr kg |
|
90 |
- - - - Andre varer |
|
1,494 € pr kg |
|
|
|
|
|
1602 32 11 |
00 |
Udgår og erstattes af: |
|
|
1602 32 11 |
|
- - - - Ikke kogt, stegt eller på lignende måde tilberedt: |
|
|
|
10 |
- - - - - Konserveret kødret bestående af kyllingekød; kyllingekød i trævler; klisterris med kyllingekød |
|
2,765 € pr kg |
|
90 |
- - - - - I andre tilfælde |
|
2,765 € pr kg |
|
|
|
|
|
1602 32 19 |
00 |
Udgår og erstattes af: |
|
|
1602 32 19 |
|
- - - - I andre tilfælde: |
|
|
|
10 |
- - - - - Konserveret kødret bestående af kyllingekød; kyllingekød i trævler; klisterris med kyllingekød |
|
1,024 € pr kg |
|
90 |
- - - - - I andre tilfælde |
|
1,024 € pr kg |
|
|
|
|
|
1602 32 30 |
00 |
Udgår og erstattes af: |
|
|
1602 32 30 |
|
- - - Med indhold af fjerkrækød eller slagtebiprodukter på 25 vægtprocent og derover, men under 57 vægtprocent: |
|
|
|
10 |
- - - - Konserveret kødret bestående af kyllingekød; kyllingekød i trævler; klisterris med kyllingekød |
|
2,765 € pr kg |
|
90 |
- - - - I andre tilfælde |
|
2,765 € pr kg |
|
|
|
|
|
1602 32 90 |
00 |
Udgår og erstattes af: |
|
|
1602 32 90 |
|
- - - I andre tilfælde: |
|
|
|
10 |
- - - - Konserveret kødret bestående af kyllingekød; kyllingekød i trævler; klisterris med kyllingekød |
|
2,765 € pr kg |
|
90 |
- - - - I andre tilfælde |
|
2,765 € pr kg |
|
|
|
|
|
1602 41 10 |
00 |
Udgår og erstattes af: |
|
|
1602 41 10 |
|
- - - Af tamsvin: |
|
|
|
10 |
- - - - Forskellige typer kølet skinke |
|
1,568 € pr kg |
|
90 |
- - - - Af andre svin |
|
1,568 € pr kg |
|
|
|
|
|
1602 41 90 |
00 |
Udgår og erstattes af: |
|
|
1602 41 90 |
|
- - - Af andre svin |
|
|
|
10 |
- - - - Forskellige typer kølet skinke |
|
10,9% |
|
90 |
- - - - Af andre svin |
|
10,9% |
|
|
|
|
|
1602 49 19 |
20 |
- - - - - - Konserveret kødret bestående af svinekød; svinekød i trævler |
|
0,857 € pr kg |
|
|
|
|
|
1602 50 10 |
00 |
Udgår og erstattes af: |
|
|
1602 50 10 |
|
- - Ikke kogt, stegt eller på lignende måde tilberedt; blandinger af sådant kød eller slagtebiprodukter med kogt, stegt eller på lignende måde tilberedt kød eller slagtebiprodukter: |
|
|
|
10 |
- - - Konserveret kødret bestående af oksekød samosa af finthakket oksekød |
|
3,034 € pr kg |
|
90 |
- - - I andre tilfælde |
|
3,034 € pr kg |
|
|
|
|
|
1602 50 95 |
00 |
Udgår og erstattes af: |
|
|
1602 50 95 |
|
- - - I andre tilfælde: |
|
|
|
10 |
- - - - Konserveret kødret bestående af oksekød samosa af finthakket oksekød |
|
16,6% |
|
90 |
- - - - I andre tilfælde |
|
16,6% |
|
|
|
|
|
1603 00 10 |
00 |
Udgår og erstattes af: |
|
|
1603 00 10 |
|
- I pakninger af nettovægt 1 kg og derunder: |
|
|
|
10 |
- - Hønsekødssuppekoncentrat på flaske |
|
12,8% |
|
90 |
- - I andre tilfælde |
|
12,8% |
|
|
|
|
|
1603 00 80 |
00 |
Udgår og erstattes af: |
|
|
1603 00 80 |
|
- I andre tilfælde: |
|
|
|
10 |
- - Hønsekødssuppekoncentrat på flaske |
|
0 |
|
90 |
- - I andre tilfælde |
|
0 |
|
|
|
|
|
1604 16 00 |
00 |
Udgår og erstattes af: |
|
|
1604 16 00 |
|
- - Ansjos: |
|
|
|
10 |
- - - Krydrede, sprøde ansjoser (sambal ikan bilis) fremstillet af ansjoser, løg, chilipasta, tamarind, belacan, farin og salt |
|
25% |
|
90 |
- - - Andre varer |
|
25% |
|
|
|
|
|
1604 20 10 |
05 |
- - - - Karryfiskefrikadeller fremstillet af fiskekød, karry, hvedestivelse, salt, sukker og krydderblanding; wraps (four colour rolls) af fiskekød, surimi, alger, tofuplader, vegetabilsk olie, sukker, salt, kartoffelmel, mononatriumglutamat og krydderier |
|
5,5% |
|
|
|
|
|
1604 20 30 |
05 |
- - - - Karryfiskefrikadeller fremstillet af fiskekød, karry, hvedestivelse, salt, sukker og krydderblanding; wraps (four colour rolls) af fiskekød, surimi, alger, tofuplader, vegetabilsk olie, sukker, salt, kartoffelmel, mononatriumglutamat og krydderier |
|
7% |
|
|
|
|
|
1604 20 40 |
00 |
Udgår og erstattes af: |
|
|
1604 20 40 |
|
- - - Ansjos: |
|
|
|
05 |
- - - - Karryfiskefrikadeller fremstillet af fiskekød, karry, hvedestivelse, salt, sukker og krydderblanding; wraps (four colour rolls) af fiskekød, surimi, alger, tofuplader, vegetabilsk olie, sukker, salt, kartoffelmel, mononatriumglutamat og krydderier |
|
25% |
|
90 |
- - - - Fisk af arten Orcynopsis unicolor |
|
25% |
|
|
|
|
|
1604 20 50 |
05 |
- - - - Karryfiskefrikadeller fremstillet af fiskekød, karry, hvedestivelse, salt, sukker og krydderblanding; wraps (four colour rolls) af fiskekød, surimi, alger, tofuplader, vegetabilsk olie, sukker, salt, kartoffelmel, mononatriumglutamat og krydderier |
|
25% |
|
|
|
|
|
1604 20 90 |
05 |
- - - - Karryfiskefrikadeller fremstillet af fiskekød, karry, hvedestivelse, salt, sukker og krydderblanding; wraps (four colour rolls) af fiskekød, surimi, alger, tofuplader, vegetabilsk olie, sukker, salt, kartoffelmel, mononatriumglutamat og krydderier |
|
14% |
|
|
|
|
|
1605 10 00 |
05 |
- - Krabbeboller fremstillet af hvedestivelse, salt, sukker, krydderblanding, krabbekød og fyld |
|
8% |
|
|
|
|
|
1605 21 10 |
05 |
- - - - Ha gow fremstillet af rejer, hvedestivelse, tapioka, vand, forårsløg, ingefær, sukker og salt; shaomai fremstillet af rejer som hovedingrediens, kylling, majsstivelse, vegetabilsk olie, sort peber, sesamolie og vand; stegt rejewonton fremstillet af rejer, salt, olie, sukker, ingefær, peber, æg, vineddike og sojasauce |
|
20% |
|
|
|
|
|
1605 21 90 |
05 |
- - - - Ha gow fremstillet af rejer, hvedestivelse, tapioka, vand, forårsløg, ingefær, sukker og salt; shaomai fremstillet af rejer som hovedingrediens, kylling, majsstivelse, vegetabilsk olie, sort peber, sesamolie og vand; stegt rejewonton fremstillet af rejer, salt, olie, sukker, ingefær, peber, æg, vineddike og sojasauce |
|
20% |
|
|
|
|
|
1605 29 00 |
05 |
- - - Ha gow fremstillet af rejer, hvedestivelse, tapioka, vand, forårsløg, ingefær, sukker og salt; shaomai fremstillet af rejer som hovedingrediens, kylling, majsstivelse, vegetabilsk olie, sort peber, sesamolie og vand; stegt rejewonton fremstillet af rejer, salt, olie, sukker, ingefær, peber, æg, vineddike og sojasauce |
|
20% |
|
|
|
|
|
1605 54 00 |
00 |
Udgår og erstattes af: |
|
|
1605 54 00 |
|
- - Tiarmede blæksprutter: |
|
|
|
10 |
- - - Boller af tiarmet blæksprutte, fremstillet af fyld af tiarmet blæksprutte, hvedestivelse, salt, sukker og krydderblanding; boller med hummersmag: kød af tiarmet blæksprutte, fiskekød og krabbekød |
|
20% |
|
90 |
- - - Andre varer |
|
20% |
|
|
|
|
|
1902 20 10 |
20-90 |
Udgår og erstattes af: |
|
|
1902 20 10 |
|
- - Med indhold af fisk, krebsdyr, bløddyr eller andre hvirvelløse vanddyr på over 20 vægtprocent: |
|
|
|
|
- - - Med indhold af ris: |
|
|
|
21 |
- - - - Ha gow fremstillet af rejer, hvedestivelse, tapioka, vand, forårsløg, ingefær, sukker og salt; shaomai fremstillet af rejer som hovedingrediens, kylling, majsstivelse, vegetabilsk olie, sort peber, sesamolie og vand; stegt rejewonton fremstillet af rejer, salt, olie, sukker, ingefær, peber, æg, vineddike og sojasauce |
|
8,5% |
|
29 |
- - - - I andre tilfælde |
|
8,5% |
|
|
- - - I andre tilfælde: |
|
|
|
91 |
- - - - Ha gow fremstillet af rejer, hvedestivelse, tapioka, vand, forårsløg, ingefær, sukker og salt; shaomai fremstillet af rejer som hovedingrediens, kylling, majsstivelse, vegetabilsk olie, sort peber, sesamolie og vand; stegt rejewonton fremstillet af rejer, salt, olie, sukker, ingefær, peber, æg, vineddike og sojasauce |
|
8,5% |
|
99 |
- - - - I andre tilfælde |
|
8,5% |
|
|
|
|
|
1902 20 30 |
20-90 |
Udgår og erstattes af: |
|
|
1902 20 30 |
|
- - Med indhold af pølser og lign., kød eller slagtebiprodukter (herunder fedt af enhver art eller oprindelse) på over 20 vægtprocent: |
|
|
|
|
- - - Med indhold af ris: |
|
|
|
21 |
- - - - Samosa af hakket kyllingekød; boller af kyllingekød; shaomai med kylling; gyoza med kylling; samosa af finthakket oksekød |
|
0,543 € pr kg |
|
29 |
- - - - I andre tilfælde |
|
0,543 € pr kg |
|
|
- - - I andre tilfælde: |
|
|
|
91 |
- - - - Samosa af hakket kyllingekød; boller af kyllingekød; shaomai med kylling; gyoza med kylling; samosa af finthakket oksekød |
|
0,543 € pr kg |
|
99 |
- - - - I andre tilfælde |
|
0,543 € pr kg |