Indeholdte AM-bidrag og A-skat kan øreafrundes på én af følgende måder:

  1. AM-bidraget beregnes med ørebeløb på grundlag af AM-indkomsten med ørebeløb, og AM-bidraget skal anføres med ørebeløb på lønsedlen. A-skatten beregnes herefter også med ørebeløb på grundlag af A-indkomsten og anføres med ørebeløb på lønsedlen. Øreafrundingen sker således ikke ved selve beregningen, men først ved den månedlige indberetning af det samlede indeholdte beløb. Ved den månedlige indberetning skal øreafrundingen enten ske efter de almindelige øreafrundingsprincipper, dvs. ørebeløb på 50 og derover rundes op, mens ørebeløb under 50 rundes ned, eller ved at slette ørebeløbet af det samlede indeholdte AM-bidrag og A-skat for perioden.
  2. AM-bidraget beregnes på grundlag af AM-indkomsten med ørebeløb, og A-skatten beregnes på grundlag af A-indkomsten med ørebeløb. AM-bidraget A-skatten øreafrundes straks efter de almindelige øreafrundingsregler, eller ørene slettes. AM-indkomsten og A-indkomsten skal anføres med ørebeløb, mens AM-bidraget og A-skatten skal anføres i hele kroner på lønsedlen.
  3. Ved beregningen af AM-bidraget rundes AM-indkomsten ned til nærmeste med 10 delelige beløb, inden AM-bidraget beregnes. På samme måde nedrundes A-indkomsten ved beregningen af A-skatten. Det udregnede AM-bidrag og A-skatten skal herefter rundes op til nærmeste hele kronebeløb. Hvis denne metode bruges, skal såvel AM-indkomst som A-indkomst samt AM-bidrag og A-skat anføres uden ørebeløb på lønsedlen.